Komentár - detail

Tenis Club Trnávka - Bedminton, Bratislava

ceny

Celkové hodnotenie: 

2.4
Podmienky:

1.0
Vybavenosť:

1.0
Prostredie:

4.0
Personál:

4.0
Cena:

2.0
Bol pre vás tento komentár užitočný?
Áno Nie
Autor: Lexi
08. február 2012
Nahlásiť nevhodný komentár

Pre 7 z 11 ľudí je tento komentár užitočný

Na badminton do Trnavky chodim uz 5 rokov, kazdy tyzden. Este ani raz sa mi nestalo, ze by svietili nejake svetla a oprava casto trva pol roka a medzi tym nesvietia dalsie. V halach je dost zima a su v povodnom stave. V umyvadlach tecie len studena. Nastastie sprchy maju aj teplu, ale su rozbite, v zalostnom stave. Absentuje rezervacny system cez internet a clovek na recepcii vzdy vsetko hlada. Ked uz nie na internete, tak jeden PC z druhej ruky za 25€ s excelom by cely problem vyriesil. Majitel musi byt najvacsi drzgros na svete. Vyhody: velmi mila pani na recepcii (uplny poklad), volnejsie stredisko oproti ostatnym (vela kurtov), parkovanie, dobra vikendova cena.
Na to, ze stredisko potrebuje zufalo rekonstrukciu (zdedilo vsetko este zo sociku) a je na konci BA ma vysoku cenu 10€/h. Majitelovi by som odporucal porozmyslat o viacfazovej rekonstrukcii v lete, zavedenie webstranky s rezervacnym systemom, alebo aspon jednoduchy excel pre pracovnikov na recepcii. Ak bude hala a sanity zrekonstruovane, cena bude adekvatna.
Dakujem

Šport v meste

Najobľúbenejšie športy

sporty Prinášame vám pravidlá, zaujímavé informácie a historické fakty o individuálnych a kolektívnych športoch, ktoré sú u nás najviac rozšírené.
>> Viac o najpopulárnejších športoch

Hlavná stránka | Vyhľadávanie | Prihlásenie | Pravidlá | Otázky a odpovede | Kontakt