Komentár - detailkto má vážny záujem o jazdenie na koníkoch = nech obchádza oblúkomPre 12 z 15 ľudí je tento komentár užitočný
Bol som v areáli dva razy, prý krát som mal dojem príjemný, pekné prostredie, pohoda, čisto, príjemná pani, ktorá ma doviedla už k menej príjemnej cvičiteľke, ktorá ma stroho informovala o podmienkach jazdenia (pre moju dcérku).
možem potvdíť zážitok predošlého pisaťela . pani cvičiťeľka mala tak 50kg a 1,5m , kričala jak splašaná a v kuse . a ten slovník zapchával som deckám uši.
Ano bol som tam aj ja zo svojim detmi a ta pani naozaj nadavala kricala proste nieco strasne ako si niekdo moze toto dovoli ku zakaznikovi????Ved to je jej vyzitka.
Pali,necuduj sa,ta pani Ta ani nahodou nebrala ako zakaznika,celu zalezitost financuje jej tatino a ona sa len zabava a popri tom sa este trenuje dostihove kone.
Vysledky na drahe su podobne ako tvoj dojem z navstevy arealu... Celeeeeeeeeee zle. Milý Pali, nechej mluvit seriozni lidi. A ne hajzlíky a zloděje. Proč se tím nechvalíš, že tě odtud hnali dřív než řekneš švec?
|
Šport v mesteNajobľúbenejšie športy
Prinášame vám pravidlá, zaujímavé informácie a historické fakty o individuálnych a kolektívnych športoch, ktoré sú u nás najviac rozšírené. |