Komentár - detail

Areál u Wocha - Jazdectvo, Blatné

kto má vážny záujem o jazdenie na koníkoch = nech obchádza oblúkom

Celkové hodnotenie: 

3.0
Podmienky:

1.0
Vybavenosť:

5.0
Prostredie:

5.0
Personál:

1.0
Cena:

3.0
Bol pre vás tento komentár užitočný?
Áno Nie
Autor: Gabriel
10. jún 2010
Nahlásiť nevhodný komentár

Pre 12 z 15 ľudí je tento komentár užitočný

Bol som v areáli dva razy, prý krát som mal dojem príjemný, pekné prostredie, pohoda, čisto, príjemná pani, ktorá ma doviedla už k menej príjemnej cvičiteľke, ktorá ma stroho informovala o podmienkach jazdenia (pre moju dcérku).
Druhá návšteva, už aj s dcérkou dopadla hrozivo. Nik si nás nevšímal a musel som sa priam domáhať nejakých ďalších informácií o jazdení u spomínanej cvičiteľky. Šok však prišiel, až sme sa stali svedkami jazdy jednej slečny. Cvičiteľka v jednom kuse na ňu priam kričala, drezúrovala a napomínala a ...(priam na ňu za chrbtom nadávala - boli sme kúsok od nej). Neviem, či nás chcela odstrašiť, ak áno, podarilo sa jej to. Dnes chodíme jazdiť na Rozálku do Pezinka a sme zatiaľ spokojní, milá a ústretová cvičiteľka, profesionálne podmienky, primerané ceny...
Záver:
Areál u Wocha odporúčam možno na posedenie, no ak poskytujú rovnaké služby a najmä personál, ako cvičiteľku na jazdy, radšej hľadať inde.

1-4 z 4
Zoradenie 

30. august 2010
Nahlásiť tento komentár
možem potvdíť zážitok predošlého pisaťela . pani cvičiťeľka mala tak 50kg a 1,5m , kričala jak splašaná a v kuse . a ten slovník zapchával som deckám uši.

04. december 2010
Nahlásiť tento komentár
Ano bol som tam aj ja zo svojim detmi a ta pani naozaj nadavala kricala proste nieco strasne ako si niekdo moze toto dovoli ku zakaznikovi????Ved to je jej vyzitka.

07. december 2010
Nahlásiť tento komentár
Pali,necuduj sa,ta pani Ta ani nahodou nebrala ako zakaznika,celu zalezitost financuje jej tatino a ona sa len zabava a popri tom sa este trenuje dostihove kone.
Vysledky na drahe su podobne ako tvoj dojem z navstevy arealu...
Celeeeeeeeeee zle.

14. august 2015
Nahlásiť tento komentár
Milý Pali, nechej mluvit seriozni lidi. A ne hajzlíky a zloděje. Proč se tím nechvalíš, že tě odtud hnali dřív než řekneš švec?

1-4 z 4

Šport v meste

Najobľúbenejšie športy

sporty Prinášame vám pravidlá, zaujímavé informácie a historické fakty o individuálnych a kolektívnych športoch, ktoré sú u nás najviac rozšírené.
>> Viac o najpopulárnejších športoch

Hlavná stránka | Vyhľadávanie | Prihlásenie | Pravidlá | Otázky a odpovede | Kontakt