Komentár - detail

Delta

Celkové hodnotenie: 

4.2
Podmienky:

4.0
Vybavenosť:

4.0
Prostredie:

4.0
Personál:

5.0
Cena:

4.0
Bol pre vás tento komentár užitočný?
Áno Nie
Autor: Bodybuilder
21. júl 2015
Nahlásiť nevhodný komentár

Pre 2 z 2 ľudí je tento komentár užitočný

Musim povedat, ze to je jedna z najlepsich posilovni, v akych som doteraz cvicil, a v Poprade jednoznacne. Stroje maju vsetky, ktore bezny fitnessak potrebuje, tak isto na recepcii velky sortiment drinkov, gelov, tyciniek,... . Personal je bajecny, Hned od zaciatku si ma pamätali a uz som ani nemusel hovorit ze mam permanentku, len som vosiel a uz som mal v ruke kluc, a s personalom sa da v pohode porozpravat, radi poradia a povedia svoj nazor na produkty, maju kamaratsky a profesionalny pristup, slecny stale so super naladou a tym ju zlepsuju aj klientom :) Nemam co vytknut, satne su mensie ale nie je to nic, co by sa nedalo prezit, o sprchy sa tiez staraju. Cena je primerana asi ako v kazdej posilovni, nie je nejaka prehnana, a pre cloveka, ktory fakt chce cvicit a kupi si permanentku, je cena viac nez vyhodna :)

Šport v meste

Najobľúbenejšie športy

sporty Prinášame vám pravidlá, zaujímavé informácie a historické fakty o individuálnych a kolektívnych športoch, ktoré sú u nás najviac rozšírené.
>> Viac o najpopulárnejších športoch

Hlavná stránka | Vyhľadávanie | Prihlásenie | Pravidlá | Otázky a odpovede | Kontakt